2009. május 31., vasárnap

Újabb SE GroupWare kiadás érhető el

Ez a csoportmunka szoftver a webböngésző alapú eGroupWare alkalmazás legfrissebb stabil ágára épül, további javításokat, több modult és fejlettebb honosítást tartalmaz. Saját szolgáltatásaink biztosításához ezt a kiadást használjuk.

Mivel küszöbön áll egy újabb hibajavító frissítés kiadása, ezt most beelőzzük kissé.

A legutóbbi hivatalos (eGroupWare) kiadás óta számos hibajavítás érhető el a kedvenc csoportmunka szoftverünkhöz. Mivel több bosszantó hibát is javít, így elkészítettük a legfrissebb StartIT Edition-t, aminek a frissítése a megszokott módon történik.

A csomag innen tölthető le.

A kiadás nevében a Basic az alapcsomagokra utal, amit eddig is biztosítottunk (és fogunk is) a hivatalos csomagok mellé.

Ezen felül létezik egy Extra csomag is, amiben még 4, de hétvégétől 5 darab olyan modul érhető el, amit csak az ügyfeleink számára biztosítunk.

Ezek között utazási távolság nyilvántartás, munkaidő statisztika (projekt, idő, csoport, felhasználó szűréssel), hírlevél küldés (marketing tevékenységhez), és megbeszélés jegyzőkönyv vezető (automatikus PDF jegyzőkönyv küldés a résztvevőknek, feladatok automatikus kiosztása stb.) is elérhető.

Hosztingot vagy támogatást itt igényelhetsz a szoftverhez.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése